Бомбардуваннями та артилерійськими обстрілами: Цимбалюк розкрив нюанси планів Путіна щодо відродження СРСР (відео)

Російський президент вже нас навчив, що спочатку Росія починає "симпатизувати", а потім у хід йдуть танки і артилерія.

Бажаючи відновити СРСР, влада Росії може піти на визнання його розпаду в 1991 році незаконним. Це відкриє Кремлю шлях для великої війни на територіях країн, які він раніше контролював. Такий прогноз озвучив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube і навіть припустив, на які кроки піде президент країни-агресора Володимир Путін для досягнення своєї мети, передають Патріоти України.

"Якщо який-небудь районний суд Російської Федерації ухвалить рішення про те, що розпад СРСР був незаконним, то це, по суті, – юридичне обгрунтування для того, щоб відмотати назад. А зробити це можна тільки одним способом – бомбардувань і артилерійських ударів. Приблизно так, як на Донбасі", – попередив він.

"Путін нас вчив, що спочатку Росія починає "симпатизувати", а потім – танки і артилерія. Але, якщо все повернути, як було до 1991 року, то, очевидно, – авіація і сучасні ракети "Калібр". І не тільки, їх багато. І Володимир Володимировчи час від часу про них розповідає", – додав Цимбалюк.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...