"Бомби є, а кораблів - немає!": Український журналіст потролив Росію через "Північний потік-2" (відео)

Росія постійно хвалиться новою смертоносною зброєю, тоді як у неї немає ресурсів і обладнання для реалізації найважливіших стратегічних проєктів.

Український журналіст Роман Цимбалюк влаштував стьоб Росії через введення проти неї санкцій США, які заблокували будівництво газопроводу "Північний потік-2". У своєму відеоблозі на YouTube він відреагував на обурення міністра закордонних справ Росії з цього приводу, передають Патріоти України.

Так, глава МЗС країни-агресора заявив, що зіткнувся з дуже важкозрозумілою ситуацією. Адже він особисто знав американських політиків, які виступили з таким сміливим демаршем проти Російської Федерації. "Я ніколи не думав, що політики можуть дійти до таких рішень, які не роблять честі!" – розлютився він.

Зі свого боку Цимбалюк зазначив, що Росія постійно хвалиться новою смертоносною зброєю, тоді як у неї немає ресурсів і обладнання для реалізації найважливіших стратегічних проєктів.

"Це історія про "Північний потік-2". І показує вона тільки одне – що Захід, якщо сильно хоче "прищучити" Росію, в першу чергу кажу про США, вони знаходять способи. Бо з'ясовується, що у Росії так багато довгих і товстих бомб і ракет, а кораблів, які здатні укладати труби на дно Балтійського моря, немає", – підколов він країну-окупанта.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...