"Бомбити Київ ми не будемо ніколи, там Лавра": Пропагандистка Симоньян заплуталася у брехні

Топова Російська пропагандистка Маргарита Симоньян видала чергову добірну маячню, яка явно призначена для жителів країни-агресора. Цього разу на російському телебаченні вона заявила, що росіяни "Київ не бомбитимуть ніколи", передають Патріоти України.

"Ніякої Київ ми не будемо бомбити ніколи. Там наші святині, в тому числі Києва-Печерська Лавра", − сказала Симоньян. Але на цьому пропагандистка не зупинилася. І лицемірно почала озвучувати нову кремлівську методичку - мовляв, починаючи з березня, Росія воює не з Києвом, а з країнами Заходу.

"Навіщо нам кидати ядерну бомбу на Київ, якщо ми з ним не воюємо?", - з награним ентузіазмом говорила Симоньян. І далі пропагандистка вирішила погрозити, власне, західним країнам. Мовляв, у Вашингтоні, Берліні та Лондоні немає "російських святинь". І тому ці столиці нібито можна бомбити.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...