Бомжі Путіна: Російським окупантам в Україні бракує їжі, одягу та пального, - Пентагон

Російські військові мають в Україні проблеми із запасами – їжею та пальним. Також є проблеми зі спорядженням. Про це заявив високопосадовець Міністерства оборони США під час закритого брифінгу в Пентагоні 22 березня, повідомляє "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

"Вони (окупанти) мають проблеми з пальним та їжею. Вони також мають проблеми із запасами та з високоточними боєприпасами. Ця велика й масштабна операція, якої вони ніколи раніше не проводили, триває вже місяць, а вони досі не вирішили проблему поповнення ресурсів", – повідомив високопосадовець Пентагону.

Також, за його словами, російські військові мають проблеми з логістикою, зв’язком та комунікацією і навіть теплим одягом. Він додав, що солдати РФ страждають від обмороження через відсутність спорядження.

"Ми також вважаємо, що росіяни мають проблеми з командуванням і контролем. Без зв’язку важко налагодити такі речі, як логістика та просування", – заявив чиновник. Також існує проблема з нестачею палива у російських військових кораблів.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...