"Бомжі з автоматами і найманці всякі": Арестович розкрив сценарій нового наступу Росії

Нинішні спроби окупантів просунутися на Криворізькому та Ізюмському напрямках будуть безуспішними. Як каже радник голови Офісу президента Олексій Арестович, ворог лише вичерпає сили, передають Патріоти України.

"Зараз в Росії йдуть спроби прискореної мобілізації. Треба розуміти, яка це мобілізація, тому що вони не можуть створювати нові підрозділи, не вийде. Вони можуть поповнювати військами підрозділи і намагаються це робити. Набирається в основному "соціальне дно" ... публіка, яка підібрана, вибачте, чи не під парканом, і вона, звичайно, не володіє ніякими військовими спеціальностями", – заявив Арестович.Арестович зазначає, що Україна зможе зупинити і такий наступ, тим більше з новим озброєнням від Заходу.

"Парадокс полягає в тому, що добровольців реально вистачає. Але на техніці, яка зараз спішним чином розконсервується, на машинах 60-х років, кинути сюди в наступ мало не по всьому периметру нашого кордону, що дуже смішно, або на якісь вибрані ділянки. Ну, це буде Zerg rush, тобто, китайський наступ часів Корейської війни, коли купа народу з ППШ полізе на наші позиції. Можна спробувати сходити в цей наступ, третє за рахунком, тільки вже абсолютно непідготовленими військами, які не мають ні військових спеціальностей, ні бойового злагодження, нічого. Просто бомжі з автоматами, яких вони кинуть сюди, найманці всякі і так далі", - сказав Арестович.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...