"Бонжур, господин президент!": Російські пранкери опублікували нібито запис розмови Макрона з фальшивим Зеленським (аудіо)

Російські пранкери стверджують, що прийняли поздоровлення Зеленському від президента Франції.

Еммануель Макрон. Фото: Рейтерс.

24 квітня на каналі YouTube російського пранкера Вована (Володимир Кузнєцов) опубліковано запис дзвінка президенту Франції Еммануелю Макрону від імені переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

Пранкер, який видавав себе за Зеленського, пожартував, що перемога у 73% голосів нагадує йому результати виборів у РФ, коли перемагав президент Володимир Путін. Співрозмовник, голос якого, як зазначає Reuters, схожий на Макрона, відповів, що Україна не схожа на Росію принаймні в тому, що Зеленський "ще не кинув усіх суперників до в'язниці". В адміністрації Макрона відмовилися коментувати Reuters запис пранкерів, зазначивши, що не підтверджують і не заперечують автентичність запису.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...