"Боротися із сатанізмом - це обов'язок мусульман": Кадиров вважає, що росіяни самі мають мобілізуватися (відео)

Підконтрольний Кремлю глава Чечні Рамзан Кадиров, "просвітлюючи" російську молодь, заявив, що Володимиру Путіну не потрібно оголошувати мобілізацію, а громадяни РФ, мовляв, "самі мають мобілізуватися довкола президента", повідомляють Патріоти України.

"Ніхто не повинен оголошувати мобілізацію. Ми всі маємо мобілізуватися і стати навколо нашого президента. Забезпечити безпеку нашої держави. Це і є патріотизм", - сказав Кадиров.

В ефірі того, що російська пропаганда називає "просвітницьким марафоном", ставленик Кремля заявив, що так звана "спецоперація" Путіна "на 100% йде за планом" і Україн, мовляв, "буде звільнено від шайтанів".

За словами Кадирова, чеченці "дуже хочуть брати участь у цій "спецоперації", тому що "це сатанізм". "Мусульмани зобов'язані воювати проти них (України), навіть якщо немає наказу", - зазначив він.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...