Боровся за життя протягом 20 днів: У Вінниці помер дитячий лікар, який постраждав внаслідок ракетного удару росіян

У Вінниці до 27 зросла кількість жертв ракетного удару російських окупантів, який стався 14 липня. На сторінці клініки "Нейромед" у Facebook повідомляється, що у лікарні помер дитячий лікар Павло Ковальчук, передають Патріоти України.

"Він мужньо боровся за своє життя протягом двадцяти днів, після рашистського теракту у Вінниці 14 липня, але численні опіки та поранення виявились дуже важкими", — йдеться у повідомленні.

14 липня Росія завдала ракетних ударів по Вінниці. Цілями стали цивільні об'єкти в центрі міста, де в цей час було багато людей.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...