Борис Джонсон потренувався з бійцями ЗСУ на полігоні у Британії (відео)

Цього тижня британський прем'єр Борис Джонсон відвідав наших бійців на навчаннях у Північному Йоркширі. Зокрема, він взяв участь у тренуванні, особисто оцінив деякі види озброєнь та висловив упевненість у перемозі України. Відповідне відео оприлюднили на YouTube-каналі Даунінг-стріт, передають Патріоти України.

Джонсон наголосив що у Сполученому Королівстві протягом наступних 4 місяців пройдуть навчання близько 10 тисяч бійців ЗСУ. Також він нагадав, що їх уряд вже поставив Україні 6900 ПТРК, 120 бронемашин та багато іншого, включаючи вже й MLRS, які "вже починають робити різницю".

"Ми сподіваємося, що курс цієї війни зміниться і путінська лиходійська атака на Україну відступить. Я знаю, що в результаті український народ досягне успіху. Я знаю, що ЗСУ доб'ються успіху. Я дуже пишаюся роллю, яку Велика Британія відігравала до нині. Але головна заслуга в цьому – хоробрість та героїзм українських солдатів. Слава Україні! – сказав Джонсон і почув у відповідь багатоголосе "Героям слава".

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...