Борису Джонсону подарували нову шапку на вокзалі Києва і провели на Boris Express (фото)

На День Соборності Україну відвідав колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. На завершення свого візиту політик відвідав екскурсію головним залізничним вокзалом Києва, повідомляють Патріоти України.

У Залізничній крамниці для політика підібрали нову шапку. Хоч і та, в якій політик приїхав до України – неймовірна.

Як залізничники проводили Джонсона

Українські залізничники провели Борису Джонсону екскурсію головним залізничним вокзалом Києва. Також британський політик завітав до Залізної крамниці, де йому допомогли підібрати нову шапку.

Після спільної фотосесії Бориса Джонсона провели на Boris Express – потяг, яким британський експрем'єр вирушив з України. Так завершився візит політика до Києва.

В Укрзалізниці додали, що з нетерпінням чекають на новий, п'ятий візит Джонсона до України.

Джонсон пообіцяв Зеленському статус почесного громадянина Лондона

У межах візиту Джонсона, британський політик та президент Володимир Зеленський провели зустріч зі студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У ході розмови Володимир Зеленський жартома поцікавився, як так трапилося, що Борис Джонсон є почесним громадянином Києва, а він – ні. У відповідь на це Борис Джонсон пообіцяв організувати для українського президента статус почесного громадянина Лондона, як тільки той приїде у Велику Британію.

Також президент звернув увагу й на те, що Бориса Джонсона в Укрзалізниці є свій потяг Boris Express. Британський експрем'єр не розгубився і так само пообіцяв Зеленському безкоштовний проїзд на британському громадському транспорті. Ця частина бесіди відбувалася між політиками у жартівливій формі.


Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...