Ботокс вже не допомагає: Пресслужбі Кремля дедалі важче приховувати старіння Путіна (фото)

Протягом останніх місяців в присвяченій керівнику РФ Володимиру Путіну офіційній фотохроніці можна частіше помітити ознаки його біологічного старіння, повідомляють Патріоти України.

Як і раніше, пресслужба Кремля вдається до тактики ретушування зображень, переважно відеоматеріалів над фоторепортажами, строго дозованій їхній кількості та якості, уникання непотрібних ракурсів та слабкого освітлення. Проте навіть за такого підходу деякі найбільш суттєві зміни зовнішності Путіна, насамперед його обличчя, стає все важче і важче приховувати.
Ось, наприклад, "зразкова" світлина з засідання клубу "Валдай" (22 жовтня 2021 року):
Одначе, рівно за тиждень, 29 жовтня, на інвестиційному форумі "Росія кличе" Путін виглядав вже значно гірше:
І справжнім провалом PR-служби Адміністрації президента Росії, на думку оглядачів, виявилася фотосесія з відеоконференції за участю колаборантів з окупованого РФ українського півострова Крим. Подія мала місце 18 березня 2021 року.
Тут Путін виглядає справжнім дідусем:

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...