"Боже, бережи королеву": Байден здивував слухачів незвичайним завершенням своєї промови (відео)

Президент США Джо Байден, під час промови про посилення законів про контроль над зброєю, здивував публіку завершенням промови, сказавши «Боже, бережи королеву» (God, save the Queen). Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Байден виступав на Національному саміті безпечних громад у Гартфордському університеті штату Коннектикут у п’ятницю, 16 червня. Відео з несподіваним фіналом швидко поширилося в мережі, потрапивши у тренди Twitter, а користувачі соціальних мереж дивувалися, що саме Байден мав на увазі.

Перша заступниця прессекретаря Білого дому Олівія Далтон пізніше відповіла журналістам, що Байден під час промови «звертався до когось з глядачів».

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...