БПЛА базуються на Миколаївщині: Українські Bayraktar TB2 взяли під контроль Чорне море

Украинские Bayraktar TB2 взяли под контроль Черное мореРозвідувально-ударні безпілотники Bayraktar TB2 турецького виробництва, що знаходяться зараз на озброєнні ЗСУ, приступили до патрулювання повітряного простору над акваторією Чорного моря. Про це свідчать дані порталу Flightradar24, який спеціалізується на відстеженні в реальному часі маршрутів повітряних суден, інформують Патріоти України.

Так, 28 липня рано вранці один з "Байрактарів" злетів з бази Кульбакіно, розташованої в Миколаївській області, і протягом декількох годин здійснював контроль обстановки над північно-західною частиною Чорного моря. Політ проходив на висоті 5 тис. метрів. Після виконання поставлених завдань безпілотник повернувся на аеродром базування.

"В останні кілька днів знизилася активність американських літаків-розвідників. Натомість українські військові тепер щодня відправляють в Чорне море безпілотник "Байрактар" для розвідки і тренування операторів БПЛА. На карті можна подивитися маршрут безпілотника над Чорним морем", - йдеться в повідомленні Twitter-аккаунта "Опричник".

Патрулювання зазначеного району виконується безпілотниками 383-го окремого полку дистанційно керованих літальних апаратів Повітряних сил України. У найближчому майбутньому їм на зміну прийдуть дрони, що надійшли в розташування 10-ї бригади морської авіації ВМС.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...