Бракує кадрів: У Луганську окупанти відправили працювати на завод дітей, названо причини

Луганський теплотягобудівний завод через кадровий голод вимушений брати на роботу підлітків від 14 до 18 років. Вони не мають атестата про середню або середню спеціальну освіту, деякі тільки перевелися до 9 класу, передають Патріоти України з посиланням на Telegram голови Луганської ОВА Артема Лисогора.

Лисогор зазначив, що через мобілізацію багатьох працівників підприємство було змушене звернутися до Центру зайнятості. Однак там охочих працювати виявилося небагато — переважно школярі.

Нагадаємо, у 2014 році місто було окуповане Росією за допомогою місцевих сепаратистських сил і стало столицею самопроголошеної Луганської Народної Республіки, яка існувала як самопроголошене державне утворення з 2014 по 2022 рік.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...