Бракує "кадрів": Військовий експерт пояснив, за яких умов у Росії оголосять мобілізацію

Влада Росії, країни-окупанта, будуть готові оголошувати масову мобілізацію в країні тільки тоді, коли українські війська розіб'ють росіяни і повернуть Києву контроль над півостровом Крим. Про це розповів в ефірі Радіо НВ військовий експерт з Азербайджану Агіль Рустамзаде, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що на даний момент немає сенсу РФ ні вдаватися до застосування тактичної ядерної зброї, ні вдаватися до мобілізації. РФ спробує вирулити, знизити рівень ескалації. Тому що російська армія має величезні проблеми як з обороною, так і з боєготовністю своїх збройних сил.

Ескалація цього конфлікту шляхом додавання нових ресурсів ні до чого не призведе. РФ самій потрібен перепочинок. Але ситуація може змінитися, якщо українська армія в перспективі почне бойові дії на території РФ, або вдасться до силової деокупації Криму. Ось це може послужити поштовхом, як для застосування тактичної ядерної зброї, так і оголошенню часткової або повної мобілізації", ‒ сказав він.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...