"Відрізання окупаційної армії...": Братчук назвав найбільш ймовірний сценарій звільнення Криму

Звільнити окупований росіянами Крим можливо виключно військовим шляхом. Про це заявив речник української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України.

Він наголосив, що повернення Криму не стане "легкою прогулянкою" для Сил оборони."Але візьму на себе сміливість і прокоментую слова генерала Буданова – йдеться, перш за все, про перетворення Криму на острів. Відрізання окупаційної армії від постачання, знищення їхньої логістики, а ми розуміємо, що це цілком реально, разом зі знищенням ворожої інфраструктури швидше створить умови для звільнення нашого Криму", - зауважив Братчук.

Однак, за його словами, це можливо виключно у військовій площині."Я не дуже вірю у дипломатичні рішення щодо деокупації Криму, можливо, якісь певні елементи, тому що це питання повністю у військовій площині. І як ми бачимо, та робота, яку проводять Сили оборони, приносить свої результати", - резюмував Братчук.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...