Братня могила творців "диво-зброї" Путіна: Американці зняли з космосу підірвану баржу поблизу Архангельська

Платформа знаходиться приблизно в чотирьох кілометрах від полігону Ненокса.

Американська компанія Maxar Technologies представила супутниковий знімок платформи в Білому морі, на якій вранці 8 серпня, імовірно, сталося загоряння рідинної рухової установки, яка випробовується в інтересах Міністерства оборони Росії. Про це пише в Twitter журналіст The New York Times Крістоф Кеттл, передають Патріоти України.
На знімку, зробленому 12 серпня, окремо зазначено місце можливого загоряння. «Перший погляд на морську платформу в Росії, яка, ймовірно, брала участь у випробуваннях в минулий четвер під час вибуху. Інцидент пов'язаний з передбачуваним випробуванням ракети. Платформа знаходиться приблизно в чотирьох кілометрах від полігону Ненокса», - написав журналіст.

Кеттл зазначає, що баржа, де, ймовірно, міг статися вибух, як і збирач радіоактивних відходів «Серебрянка», були розгорнуті незадовго до 8 серпня, а на березі біля полігону знаходиться ще одна аналогічна мобільна морська платформа. Також на знімку від 12 серпня помічено непізнане судно, яке прямує до пошкодженої морської платформи.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...