"Братушки" підвели Кремль: У Сербії заявили, що не визнають результати "референдуму" на окупованих територіях України

Згідно з нормами міжнародного права, Сербія не визнаватиме результати псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України. Про це заявив на пресконференції глава МЗС Сербії Нікола Селакович, повідомляють Патріоти України із посиланням на N1.

«Це (визнання результатів „референдумів“, — ред.) повністю суперечило б нашим національним і державним інтересам, політиці збереження суверенітету і територіальної цілісності та прихильності принципу недоторканності кордонів», — сказав Селакович.

Тим часом у Білорусі заявили, що їм варто ще «вивчити ситуацію». «Ми визнаємо Росію. Ніхто не може точно передбачити, що буде завтра. Ми вивчимо ситуацію і ухвалимо рішення відповідно до наших національних інтересів, а не з інтересів будь-якої іншої країни», — сказав міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей в інтерв'ю телеканалу France 24.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...