"Братушки" в своєму стилі: Президент Сербії провів "коротку зустріч" із Путіним

У вівторок, 17 жовтня, президент Сербії Александар Вучич заявив, що провів розмову з російським диктатором Володимиром Путіним у столиці Китаю — Пекіні. Про це повідомляє RTS, передають Патріоти України.

Вучич заявив, що з Путіним у Пекіні вони провели «коротку розмову». «Я бачив президента Путіна, і ми поговорили коротко, дуже коротко, у нас не було двосторонньої зустрічі», — сказав він.

За словами сербського президента, він помітив, що Путін виглядає «сповненим упевненості в собі». 17 жовтня російський диктатор і військовий злочинець Володимир Путін прилетів до Китаю. Це його другий виїзд за кордон після видачі Міжнародним кримінальним судом ордера на арешт.

Там він також провів переговори з проросійським прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Востаннє глава Кремля приїжджав до Китаю на Олімпіаду в лютому 2022 року — за лічені дні до повномасштабного вторгнення в Україну. Після нападу Пекін жодного разу не засудив Москву і не закликав Путіна вивести свої війська, заявляючи про «нейтралітет».

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...