“Брати і сестри!.. Ми гідні перемоги. Слава Україні!": Ярош закликав українців вийти 14 жовтня на всеукраїнську акцію “Ні капітуляції”

Командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош закликав українців вийти на всеукраїнську акцію «Ні капітуляції», приурочену до Дня захисника України. Про це він заявив у своєму зверненні, зазначають Патріоти України.

“Брати і сестри! Здача кожного метра української землі, политої кров’ю наших побратимів – це саме та “червона лінія”, яку переходити в жодному разі не можна. Всеукраїнська акція, приурочена до Дня захисника України – це не просто протест незгодних з політикою влади, це – державотворчий чин, це допомога тій самій владі у веденні важких міжнародних переговорів, присвячених нашій війні за незалежність… і не важливо, що більшість українських громадян дезорієнтовані і деморалізовані. Долю України вирішують не маси розчарованих, а легіони ідейно-мотивованих і вишколених українських воїнів, для яких гасло “Україна понад усе” і “Перемога або смерть!” грають першорядну роль у житті”, – йдеться у зверненні.

Командувач УДА зазначив, що акція “Ні капітуляції” це частина нашої війни за незалежність.

“Тому, друзі, мобілізуємося і виходимо на неї по всій Україні. Ми гідні перемоги. Слава Україні!” – підсумував Ярош.

Раніше сьогодні президент Володимир Зеленський заявив, що у нього вже алергія на слово “капітуляція” і що ніякої здачі національних інтересів України на Донбасі не буде.

“Повірте, у мене вже алергія на слово “капітуляція”, і хочу в черговий раз всіх запевнити, що ніякої здачі національних інтересів України не буде. Це не про мене і це не про Україну”, – сказав очільник держави.
Монолітним цей фундамент може зробити тільки згуртованість і єдність всіх українців заради нашої головної мети – відновлення територіальної цілісності і народження багатої і сильної України”, – заявив голова держави.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...