Брати-"некуми" Зеленського знов під ударом: ВАКС таки зобов’язав НАБУ розслідувати справу "плівок Єрмака"

Денис Єрмак

Вищий антикорупційний суд зобов’язав унести до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення "родичем високопосадовця Офісу президента", повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ВАКС.

Слідча суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила скаргу представника народного депутата IX скликання та зобов’язала уповноважену особу НАБУ внести до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення, про яке зазначалося у заяві.

Суд також зобов’язав НАБУ розпочати досудове розслідування за цими фактами. За даними УП, справу відкрили за заявою адвоката Гео Лероса Масі Наєма.

Нагадаємо, 20 травня президент Володимир Зеленський заявив, що в справі так званих "плівок Єрмака" немає складу злочину, і він знає, хто стоїть за цими записами.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...