Брав відносно недорого: На Одещині затримали співробітника міграційної служби, який переправляв "ухилянтів" за кордон

На Одещині співробітника міграційної служби та його спільників викрили в незаконному переправленні ухилістів через держкордон. Про це повідомили у прес-службі Одеської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Зазначається, що співробітнику одного з відділів ГУ ДМС в Одеській області та його двом спільникам повідомили про підозру за фактом незаконного переправлення людей через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, службовець організував схему незаконного перетину кордону громадянами України призовного віку. Він залучив ще двох знайомих, які підшукували охочих виїхати у бік Молдови та забезпечували трансфер до одного з пунктів пропуску на Одещині. Вартість таких послуг ділки оцінювали у 6 тис. дол. з одного військовозобов'язаного.

Співробітнику Державної міграційної служби обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, щодо двох інших підозрюваних - питання вирішується.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...