Браво, герр Габек! Заступник Шольца став менше митися для економії російського газу

Німецька влада закликала співвітчизників приготуватися до повного відключення постачання газу з Росії

Віцеканцлер Німеччини Роберт Габек власним прикладом агітує співвітчизників економити російський газ. Про це політик, який займає і посаду міністра економіки та проблем зміни клімату, заявив у ефірі федерального телеканалу ZDF, передають Патріоти України.

Він зазначив, що уже почав економити газ, який надходить до Німеччини з території Росії, значно скоротивши час прийняття душу.

Габек запропонував німцям низку заходів, які допоможуть зекономити блакитне паливо і зменшити залежність від російських енергоносіїв. Зокрема, віцеканцлер пропонує знизити опалення взимку хоча б на один градус, більше подорожувати потягами, а не літаками, а також провести гідравлічне балансування опалення, що також дозволить витрачати на обігрів помешкань менше газу.

Відповідаючи на питання телеведучої про можливість повного перекриття Володимиром Путіним газового крану, міністр економіки заявив: «Я б збрехав, якби сказав, що виключаю такий розвиток подій». Тож, наголосив Роберт Габек, кожен німець має приготуватися до суворої економії енергії.

Раніше Габек заявив, що федеральний уряд планує перезапустити свої вугільні електростанції. Цей та інші екстрені заходи, до яких планує вдатися Берлін, потрібні для щоб зменшити споживання російського газу.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...