Брехала про громадянську війну та дискримінацію російськомовних: Пропагандистка Кремля потрапила на парад до Дня Незалежності (відео)

Під час Дня Незалежності у Києві відбувся парад. Російська пропагандистка в той день з Хрещатика проводила пряму трансляцію. Йдеться про Марію Коровіну, яка працює на телеканалі "Рент-ТВ". Про це розповів у своєму ютубі активіст Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Як російська пропагандистка потрапила на День Незалежності

В одному зі своїх сюжетів журналістка розповідала глядачам в Росії, нібито національні свята в Україні – це коли в центрі Києва збираються радикали, їх буває до 30 тисяч осіб.

"Її чомусь безперешкодно пустили наші прикордонники, щоб вона надалі могла брехати, поливати брудом і лякути українцями росіян", – сказав Стерненко.

Він зазначив, що є 2 варіанти. Або Коровіна сказала, що вона російська пропагандистка чи назвала себе журналісткою. І тоді прикордонники пустили її. Або вона збрехала прикордонником про мету свого візиту в нашу державу.

Що наговорила журналістка

У ще одному із сюжетів російська журналістка заявила, що ті люди, які говорять в Україні російською мовою, є громадянами "другого сорту". Також вона сказала, що в центрі столиці чутно гасла послідовників Степана Бандери.

Окрім цього, вона розповіла про те, що українську техніку "створили зі скотчу". А також – сказала, що Україна нібито розділена громадянською війною та перебуває під керівництвом західних країн.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...