Брехню швидко викрили: Шарій похвалився відео з Майком Тайсоном і облажався (відео)

Послуги від Залізного Майка коштували проросійському блогеру $500.

Одіозного проросійського блогеар Анатолія Шарія в черговий раз зловили на брехні. 41-річний киянин у себе в Telegram-каналі розмістив відео з привітом і підтримкою від Майка Тайсона, яке виявилося купленим, передають Патріоти України.

"Хей, це Майк Тайсон. І я хочу звернутися до Анатолія. Сподіваюся, я знайшов правильний спосіб це зробити. Я чув, що ти крутий і безстрашний блогер. Продовжуй наполягати на своєму і результати не змусять чекати. Завжди вибирай правильний шлях. Добре? Удачі, бережи себе", - сказав Тайсон.

Активіст Сергій Стерненко, розкрив причину щирої підтримки легендарного боксера. Виявилося, що це відео куплено на сайті Cameo, платформі, де будь-який бажаючий може придбати відео на свою адресу від будь-яких знаменитостей. Послуги від Залізного Майка коштують $500. Як стверджує Стерненко, Шарій обрізав лого сервісу, видавши ролик за присланий виключно йому.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...