Брехню викрито: У морг Бєлгорода після катастрофи літака Іл-76 доставили тільки п'ять тіл, - ГУР

У морг Бєлгорода після катастрофи літака Іл-76 доставили п'ять тіл. Про це повідомив Андрій Юсов, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у коментарі "Радіо Свобода" проєкту "Свобода.Ранок", передають Патріоти України.

Представникам російського МНС не дозволили оглянути місце трагедії. Їх вигнали представники ФСБ та російські військові. Юсов зазначив, що на відео з місця падіння літака не видно решток людських тіл.

Станом на 24 січня до Бєлгородського моргу, як зазначив представник ГУР з посиланням на агентурні дані, потрапили лише п’ять тіл. Ця цифра відповідає кількості особового складу екіпажу. На борту Іл-76, з його слів, повинні були летіти військово-політичні VIP-персони РФ. В останній момент ФСБ з невідомої причини заборонила їм сідати на борт авіасудна.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...