Бреше по всіх фронтах: Історик пояснив, як Путін краде досвід нацистської Німеччини

Країна-агресор, Росії, з подачі свого диктатора Путіна втілює в дійсність забронзовілі міфи радянської пропаганди часів - постійно лавіруючи і регулярно опиняючись то на боці Третього рейху, то на боці СРСР. Таку думку в ефірі проекту "Історія для майбутнього" висловив відомий військовий історик Василь Павлов, передають Патріоти України.

Як каже експерт, Путін примудрився забрати для Росії все найгірше з часів нацистської Німеччини та Російської імперії часів Петра I.

"Зараз ми бачимо брехню по всіх фронтах. Міф про те, що Німеччина не оголошувала війну – насправді оголошувала. Росія не оголосила війну - насправді ввела "спецоперацію". Нацисти не бомбили Київ 22 червня рівно о четвертій годині - Росія бомбила Київ", – каже історик.

Павлов каже, що ідея "Росія завдала превентивного удару" теж запозичена з міфології нацистської Німеччини. Оскільки в геббельсівській пропаганді удар по СРСР теж називався превентивним ударом.

"Росія зараз старанно "вантажить" інформацією. Мовляв, завдали превентивного удару, бо "Україна готувалася напасти на неї". Фактично повністю повторюючи промову посла Німеччини графа фон дер Шулленбурга в Кремлі, коли він оголошував війну і доводив, що насправді Німеччина не нападає на Радянський Союз, а завдає превентивного удару по державі, що готувалася до агресії", – підсумував історик.

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...