Brexit бути: Британія прийняла історичне рішення

Палата громад британського парламенту проголосувала за законопроект про вихід із ЄС (Withdrawal Agreement Bill)ю. Саме він визначає умови втілення Brexit. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

За законопроект проголосували 358 депутатів, проти - 234. Його ухвалили в другому читанні. Після цього будуть обговорювати у профільному комітеті, а потім проголосують ще раз із внесеними змінами в палаті.

Далі законопроект розгляне верхня палата - Палата громад, після чого його має затвердити королева Великої Британії аби він набув чинності.

Законопроект про Brexit не є тотожним угоді про вихід із ЄС, яку 17 жовтня уклали Велика Британія та ЄС. Withdrawal Agreement Bill визначає умови, за яких відбуватиметься впровадження положень цієї угоди. Він затверджує погоджену дату виходу Великої Британії з ЄС - 31 січня 2020 року та встановлює 11-місячний перехідний період, під час якого сторони мають укласти нову торговельну угоду.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...