Бронежилети пробиваються ножем: Російський "мобік" на тлі "патріотичного" плаката поскаржився на погану екіпіровку (відео)

Частково мобілізований російський призовник показав, як його екіпірували у підмосковному центрі "Патріот". Виданий йому бронежилет пробивається звичайним ножем. Про цеповідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Воно ж оприлюднило відео випробувань бронежилета й каски, передають Патріоти України.

"Чмобік на фоні патріотичного російського плаката показав, як їх екіпірують у скандально відомому підмосковному центрі "Патріот". Видали бронежилети, що пробиваються ножем, та каски, що прострілюються наскрізь", – йдеться у повідомленні.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...