Броня та антифугасний РЕБ не врятували високопоставленого карателя Путіна: Під час акції проти російської транспортної колони загинув підполковник РФ

Підполковник Олексій Шнайдер служив у Мурманську, відрядження в Сирію стало фатальним

У Сирії під час підриву російської транспортної колони загинув підполковник РФ 45-річний Олексій Шнайдер. Він сидів у броньованій вантажівці, яка наїхала на вибухівку. Підполковник служив у Мурманську. Звідти його і відправили у відрядження в Сирію, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформаційний спротив".

КамАЗ Шнайдера був оснащений спеціальною апаратурою, яка мала би зашкодити радіокерованому вибуху. Але не спрацювала, написав у фейсбуці військовий експерт Олександр Коваленко.

"Уточнень про те, яка сама вибухівка була застосована – досі немає. Це наштовхує на думку, що РЕБ (радіоелектронний комплекс. – ред.) не спрацював. А броня не вберегла. Made in Russia!", - написав Коваленко.

Росія відкрито вторгнулася в Сирію у вересні 2015-го. Мовляв, задля того аби допомогти сирійському уряду повернути території, які були зайняті опозиційними силами.

Президент Володимир Зеленський допускає повномасштабну війну з Росією. Якщо таке станеться, то це буде найбільша помилка РФ, заявив глава держави на форумі Ялтинської європейської стратегії 10 вересня. Додав, що це найстрашніший сценарій, який він тільки може уявити.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....