Брудні "ігри": Що пов'язує Коломойського та Гонтареву, - експерт

Останнім часом з Валерією Гонтаревою та її родиною стаються різні негаразди. Екс-очільниця Нацбанку у тиску звинувачує олігарха Ігоря Коломойського. Мовляв, це помста за націоналізацію "Приватбанку". Що насправді пов'язує Коломойського та Гонтареву - читайте далі, передають Патріоти України.

Політичний експерт Олег Саакян в ефірі сказав, що націоналізація "Приватбанку" – це основне, що пов'язує Коломойського та Гонтареву. Окрім цього, у Гонтаревої є певна інформація, що стосується справ ліквідації банків.

Експерт вважає, що у цьому зв'язку йдеться не лише про гроші. "Приватбанк" для Коломойського – це його "дітище, над яким він працював не один рік зі своєю командою".

Відповідно, для нього це трішки більше, ніж гроші. Це ще символічний капітал, це ще справа його життя, це ще можливості, – зазначив Саакян.

Однак, він додав, що цю ситуацію не варто зводити лише до Коломойського, тому що слідство не дало ще своїх відповідей. Це одна з ключових версій, яку висуває пані Гонтарева щодо збігів навколо своїх "33-х нещасть", які спіткали її останнім часом. Але ж це не єдина версія, – наголосив гість студії.

Джерело: 24 канал

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...