Брудні "ігри": Що пов'язує Коломойського та Гонтареву, - експерт

Останнім часом з Валерією Гонтаревою та її родиною стаються різні негаразди. Екс-очільниця Нацбанку у тиску звинувачує олігарха Ігоря Коломойського. Мовляв, це помста за націоналізацію "Приватбанку". Що насправді пов'язує Коломойського та Гонтареву - читайте далі, передають Патріоти України.

Політичний експерт Олег Саакян в ефірі сказав, що націоналізація "Приватбанку" – це основне, що пов'язує Коломойського та Гонтареву. Окрім цього, у Гонтаревої є певна інформація, що стосується справ ліквідації банків.

Експерт вважає, що у цьому зв'язку йдеться не лише про гроші. "Приватбанк" для Коломойського – це його "дітище, над яким він працював не один рік зі своєю командою".

Відповідно, для нього це трішки більше, ніж гроші. Це ще символічний капітал, це ще справа його життя, це ще можливості, – зазначив Саакян.

Однак, він додав, що цю ситуацію не варто зводити лише до Коломойського, тому що слідство не дало ще своїх відповідей. Це одна з ключових версій, яку висуває пані Гонтарева щодо збігів навколо своїх "33-х нещасть", які спіткали її останнім часом. Але ж це не єдина версія, – наголосив гість студії.

Джерело: 24 канал

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.