Британія та Латвія очолять Коаліцію дронів. Україні нададуть тисячі БПЛА на $250 млн

Велика Британія та Латвія очолять Коаліцію дронів для України і нададуть в межах неї тисячі безпілотників на $250 мільйонів. Про це повідомила пресслужба британського уряду, передають Патріоти України.

Британія замовить тисячі безпілотників FPV-дронів та інших безпілотників для України, зокрема від британських виробників.

Країна також співпрацює з країнами-союзниками по НАТО Канадою, Данією, Нідерландами та США щодо відправлення в Україну систем протиповітряної оборони, додали на сайті британського уряду.

«Це партнерство, до якого нещодавно приєдналася Канада, наразі поставило сотні ракет і систем протиповітряної оборони малої та середньої дальності, щоб захистити міста України від російського бомбардування», — йдеться у повідомленні.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...