Британія завдасть удару у відповідь: Джонсон жорстко відповів на ядерний шантаж Путіна

У разі застосування Росією ядерної зброї Великобританія завдасть удару у відповідь, заявив прем'єр-міністр Борис Джонсон. Він упевнений, що після удару у відповідь Кремль більше не може продовжувати загрожувати всьому світу, пише HamamTimes, передають Патріоти України.

Відзначається, що в разі реальної ядерної загрози уряд Великобританії не буде проводити попередні консультації з союзниками, а прийме рішення самостійно.

"Росія не повинна забувати, що у нас теж є ядерна зброя. Якщо Путін натисне на ядерну кнопку, то і у нас вийде. Росія не може більше нікому загрожувати. Ми готові до всього. Путінську диктатуру і російський імперіалізм обов'язково поховають", – попередив Британський прем'єр. Водночас Джонсон додав, що Британія вступить у війну, якщо Кремль застосує зброю масового ураження.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...