Британські ЗМІ повідомили, чи включать Бориса Джонсона до виборчих бюлетенів

Борис Джонсон отримав підтримку більш ніж 100 депутатів, що дозволяє йому знову претендувати на посаду прем'єр-міністра Великої Британії. Колишній глава британського уряду відпочивав разом з сім'єю в Домініканській Республіці, але після драматичної відставки Елізабет Трасс перервав відпустку і вже сьогодні повернувся додому, передають Патріоти України із посиланням на Sky News.

"Бориса Джонсона підтримують понад 100 членів парламенту, тому він може бути включений до виборчих бюлетенів", – йдеться у повідомленні.

Елізабет Трасс пішла у відставку 20 жовтня, пробувши на посаді прем'єра Великої Британії всього 45 днів. Як зазначив після цього міністр оборони королівства Бен Воллес, він не висуватиметься на посаду прем'єра. Він додав, що зараз готовий підтримати кандидатуру Бориса Джонсона.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...