Британці пришпилили ще одного "чекіста" Путіна: Поліція висунула звинувачення третьому підозрюваному в отруєнні Скрипаля

Якщо підозрюваний висуне носа з-за поребрика на Захід - буде арештований

Поліція Великобританії висунула звинувачення третій людині в розслідуванні отруєння російського розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері в 2018 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Радіо Свобода”.

Британські правоохоронці розповіли, що їм вдалося створити необхідну кількість доказів для висунення звинувачень Сергію Федотову в змові з метою вбивства, замаху на вбивство, володінні і використанні хімічної зброї, а також в нанесенні важкого збитку здоров’ю.

При цьому в британській поліції повідомляють, що “Сергій Федотов” – це придумане ім’я для співробітника російської військової розвідки Дениса Сергєєва.

У Британії зазначили, що не проситимуть у Росії екстрадиції підозрюваних, тому що російська Конституція не передбачає видачі своїх громадян і Кремль чітко дав зрозуміти це у відповідь на запити з приводу екстрадиції в інших справах.

У той же час британські поліцейські стверджують, що отримали європейський ордер на арешт третього підозрюваного. Таким чином він буде заарештований під час будь-якої поїздки в країни Європи, де цей ордер діє.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...