"Бритий павич готується до війни": Білоруський пропагандист накинувся на прем'єра Польщі

Білоруський пропагандист Григорій Азарьонок вибухнув погрозами та образами в бік Польщі та прем'єра Матеуша Моравецького, повідомляють Патріоти України.

Він заявив, що поляки "готуються до війни", але білоруським ракетам "візи не потрібні". В ефірі пропагандистської програми Азарьонок збожеволів та майже криком заговорив про удари по Польщі білоруськими ракетами, коментуючи закриття пунктів пропуску на кордоні. "Хвора наволоч. Цей бритий павич готується до війни. Вчора він закрив пункт пропуску з Білоруссю. Заявив, що закриє решту. Слухай сюди, кільчасте, якщо хоч одну провокацію надумає ваше пшепанство - ракети "Полонез" та "Іскандер" митницю не проходять, візи їм не потрібні, а пункти пропуску самі перестануть існувати разом з вашим гоноровим урядом", - заявив божевільний пропагандист.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: