"Бубочка "втратив береги": Чорновол звинуватила Зеленського в застосуванні досвіду Гітлера

Політик підсумувала, що Зеленському не вистачить "хребетності" для методів фюрера.

Колишній народний депутат Тетяна Чорновол висловила обурення після рішення президента України Володимира Зеленського провести опитування щодо можливої страти за корупцію. На своїй сторінці в Facebook політик заявила, що у Зеленського відсутня політична воля для боротьби з корупцією, тому подібне опитування виглядає як піар, передають Патріоти України.

"Добре, якщо тільки попіаритися. Адже політичної волі у Зелі на боротьбу з корупцією немає. Маркером цього є те, що керівник ОП Андрій Єрмак кримінально зовсім не відповідає за придбання непристойно дорогого мерса за гроші, які його брат "наколядував" з різних лохів за посади", — повідомила Чорновол.

Екс-нардеп у своєму повідомленні в соцмережі порівняла методи чинного президента зі вчинками канцлера фашистської Німеччини Адольфа Гітлера. "Отже, що це було? Тільки піар? Або Бубочка "втратив береги" і взявся освоювати технології Гітлера. Адже в теорії, для посилення влади просто необхідно легалізувати репресії через різні народні опитування\референдуми", - пише Чорновіл.

Політик наприкінці своєї заяви підсумувала, що Зеленському не вистачить "хребетності" для методів Гітлера.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...