"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб військовозобов'язані повернулися на батьківщину. «Я думаю, що багато поляків обурюються, коли бачать молодих українських чоловіків у готелях і кафе, і чують, скільки зусиль ми повинні докласти, щоб допомогти Україні», – сказав він.

Міністр оборони не розкрив подробиць того, як саме Польща може допомогти Україні повернути чоловіків. «Будь-яка підтримка можлива», – відповів Косіняк-Камиш на питання про те, як Польща відреагує, якщо Київ попросить допомогти повернути додому тих, хто може втратити право залишатися в Польщі після закінчення терміну дії паспорта.

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...