Буданов назвав терміни підготовки знищення Керченського мосту

У Головному управлінні розвідки Міноборони України триває робота, спрямована на знищення у найближчі кілька місяців Кримського мосту, який сполучає окупований півострів із територією держави-агресорки. Про це заявив начальник української військової розвідки Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України.

9За його словами, спецпризначенці ГУР працюють як над дальніми ударами по російських військових об’єктах в Криму, так і над знищенням Керченського мосту.

“Це все потребує, скажімо так, комплексного рішення. Робота іде”, – сказав Буданов.

При цьому начальник ГУР Міноборони зазначив, що існують шанси, що Кримський міст буде зруйнований у найближчі кілька місяців.

Нагадаємо, раніше очільник ГУР Кирило Буданов назвав Кримський міст найбільш зайвою інженерною конструкцією на окупованому росіянами півдні.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...