Буданов підтвердив наявність важкої хвороби та двійників Путіна, а також де їх задіював останнім часом

В окупований Маріуполь приїздив не російський диктатор, а один із його двійників. Двійник Путіна також був присутнім на параді у Москві.

Президент РФ Володимир Путін був серйозно хворий ще у 2021 році, а в публічному просторі з’являються щонайменше три його двійники. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю ISLND TV, яке було опубліковане у вівторок, 16 травня.

Так, Буданов нагадав, що ще у 2021 році підтверджував інформацію про те, що глава Кремля дуже хворий, зокрема на рак, і проходить серйозне лікування.

При цьому він зазначив, що Путін "не помре завтра", тому що для його лікування застосовують найякісніші матеріали і залучають найкращих фахівців з усього світу.

"Те, що та людина, яка з'являлася, - справжня особистість Путіна - була дуже серйозно хвора ще 2021 року, просто факт. Що було далі - давайте трохи дочекаємось, гадаю, згодом історія все розставить на свої місця", - додав він.

Буданов зазначив, що у тимчасово окупований Маріуполь приїздив не російський диктатор, а один із його двійників. Двійник Путіна, на його думку, також був присутнім на параді у Москві.

"Є фізіономічні особливості, унікальні у кожної людини... Це різні люди. Неозброєним оком видно, [що в них] просто різні вуха... Є щонайменше троє людей, які періодично з'являються. У них звички різні, дещо відрізняється зріст", - розповів Буданов, додавши, що на крупних планах все це видно.


Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...