Буданов прокоментував чутки про ймовірну ліквідацію начальника ЗС РФ Герасимова

Начальник ГУР Кирило Буданов поки не має підтвердження інформації про те, що після ударів ЗСУ по військових об'єктах у Криму нібито загинув начальник ЗС РФ Валерій Герасимов. В ефірі телемарафону він підкреслив, що українські військовослужбовці завдали низку ударів по російських військових об'єктах на території окупованого Криму, передають Патріоти України.

Пізніше в мережі почала з’являтися інформація про те, що внаслідок цього міг постраждати або навіть загинути начальник Генштабу Збройних сил Російської Федерації Валерій Герасимов. Кирило Буданов пояснив, що у нього немає підтверджувальної інформації з цього приводу.

4 січня Сили оборони України знищили склад боєприпасів країни-агресора Росії поруч із селом Первомайське в окупованому Криму.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував пілотам і всім, хто брав участь у плануванні операції, а також натякнув, що чекає на «епічний звіт» російських пропагандистів із Севастополя та Євпаторії.

У Страткомі ЗСУ повідомляли, що українські військові під час атаки вразили командний пункт з'єднання росіян поблизу окупованого Севастополя. Telegram-канал Кримський вітер стверджував, що може йтися про командний пункт у районі Юхариної Балки. За даними Крим.Реалії, там розташована 31-ша дивізія ППО повітряно-космічних сил країни-агресора.

Увечері російські окупанти заявили про масовану атаку безпілотників на Крим. Міноборони Росії, не наводячи доказів, відзвітувало про «нейтралізацію» 36 безпілотників.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...