Буданов розповів, кого Росія збиралася зробити "президентом", якби змогла усунути Зеленського

Після початку свого повномасштабного вторгнення Росія не ухвалила кінцеве рішення щодо того, кого хотіла зробити маріонетковим "президентом", передають Патріоти України.

Однак Януковича до "повернення" справді готували. Про це заявив керівник головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю в ефірі телемарафону, передає 24 канал.

Янукович і сам був не радий

За словами Буданова, у влади була хороша агентурна інформація із середовища президента-втікача. Він готувався, але сам був не дуже радий цій ідеї.

Один із найбезглуздіших, на мою думку, – це варіант повернення Януковича. Його насправді підготували до цього, – розповів Буданов.

Що цьому передувало

Нагадаємо, у березні ЗМІ писали, що путінський режим сподівався після захоплення влади у Києві поставити Януковича "президентом" України. Зазначали, що Януковича нібито перевезли до Мінська.

Однак, за даними The Washington Post, в окупантів був інший варіант так званої "нової влади". Друга група складалась з колишніх членів партії Януковича. Їх зібрали на території півдня України, яку на початку війни захопили російські загарбники.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...