Буданов розповів про нові рейди російських добровольців і атаки БПЛА у Росії

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що сподівається на продовження українських атак по території країни-агресора РФ. Про це він сказав в інтерв'ю The Washington Post, опублікованому в середу, 17 квітня, передають Патріоти України.

Буданов розповів, що Україна має план, спрямований на «зменшення потенціалу РФ». Він охоплює військову промисловість агресора, аеродроми, ворожі командно-контрольні пункти тощо. Також, як пише WP, Україна планує нові транскордонні атаки з боку російських добровольців, які діють всередині РФ за підтримки ГУР, а також нові атаки безпілотників.

Начальник ГУР заявив, що мета українських ударів по території РФ — показати, що Путін не може захистити населення від війни всередині країни. «Коли ви сидите, скажімо, в Санкт-Петербурзі, і бачите війну тільки по телевізору, ви завжди будете підтримувати… Але люди починають нервувати, коли якийсь об'єкт [атакують] біля їхнього будинку», — сказав він.

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...