"Буданов точно щось знає": Жданов відреагував на прогноз голови розвідки про завершення війни в Україні

Відомий військовий експерт Олег Жданов прокоментував заяву начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова про ймовірні терміни завершення війни, передають Патріоти України.

"Я пам'ятаю, що генерал-майор Буданов не вперше робить таку заяву. Спочатку вона прозвучало десь на рубежі березня – квітня. Тоді це було трохи дивно. Як я розумію, судячи з того, що глава нашої розвідки повторює одні й ті ж терміни, то він точно щось знає", - вважає Жданов.

На думку експерта, дійсно до кінця року активна фаза війни може завершитися. Він упевнений, що у Росії немає можливості воювати на виснаження, а "запас фортеці" РФ дозволяє вести активні бойові дії протягом місяців, але не років.

Нагадаємо, начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив, що бойові дії в Україні до кінця року знизяться до мінімуму: події, які ознаменують переломний момент у війні проти Російської Федерації, очікуються вже з початку серпня.

"Україна повернеться до кордонів 1991 року і ми не розглядаємо ніяких інших сценаріїв. До кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля. Ми відновимо контроль над своїми територіями вже в осяжному майбутньому", - зазначив він.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...