Буданов вказав на "прокол", який видав, що на окупованих територіях України був двійник Путіна

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов прокоментував візит російського президента Володимира Путіна на окуповані українські території, передають Патріоти України.

18 квітня він нібито особисто відвідав окуповану росіянами частину Херсонщини та Луганщини. Втім, експерти запевнили, що це був двійник. В інтерв'ю РБК-Україна очільник ГУР також зазначив, що це був не справжній диктатор. "Це залежить від того, що ви хочете вважати Путіним. У будь-якому разі це був двійник", - відповів він.

Більше того, головний розвідник України вказав на важливу деталь, яку упустили росіяни та тим самим видали, що це був двійник.

"Цього разу, до речі, коли нібито Путін приїздив нібито на південь, як ви сказали, вони взагалі трохи недопрацювали, тому що кожну його поїздку є певний протокол, який вони не порушують ніколи. Його має супроводжувати певний літак, військово-президентський борт. Цього разу вони його забули. Проколи бувають", - зазначив Буданов.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...