Буданов заявив, що на нього планують здійснити черговий замах "в інтересах росіян"

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявив, що зараз на нього планується здійснити черговий замах в інтересах росіян. Про це він сказав в інтерв’ю "BBC Україна", передають Патріоти України.

"Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... Це в інтересах росіян, це правда. Це росіяни, в інтересах росіян. Вони планують залучення людей і тут. Це нормальна, оперативна для них робота", - зазначив Буданов.

Він також розповів про отруєння дружини Мар'яни. За його словами, злочинців ще не знайшли, але "рух є".

"Та які затримання? Це несерйозно. Я в ці ігри не граюся ніколи. Але це моя дружина, тому так воно не зійде", - зауважив голова ГУР.

Він додав, що його дружину стабілізували і вивели більшу частину токсинів.

Буданов вважає, що ціллю того замаху була його дружина і ворог правильно оцінив її вплив. "Їхня логіка зрозуміла – дружина для мене дуже... Це все. І вплив її вони правильно оцінили", - наголосив він.

Організовувала псевдореферендум та агітувала за росіян: СБУ затримала мешканку Херсонщини (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 23:28

Служба безпеки України затримала організаторку псевдореферендуму в Херсонській області, яка агітувала українців підтримати приєднання регіону до Росії. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Фігуранткою є місцева мешканка тоді захопленого Б...

Міністр цифрової трансформації пояснив підстави для бронювання ІТ-фахівців Favbet Tech і Glovo

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:51

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, чому фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важливих для економіки підприємств мають бути заброньовані, передають Патріоти України. «Фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важлив...