Буде "бавовна"? Партизани розвідали та зафіксували приховану лінію оборони ФСБ в Криму (фото)

Партизани у тимчасово окупованомуКриму провели розвідку нової лінії оборони прикордонної групи ФСБ, передають Патріоти України з посиланням на рух опору "АТЕШ".

Як зазначає рух опору, агенти зафіксували розгортання лінії оборони поруч із військовою частиною прикордонної служби ФСБ у селищі Приютне. Під час розвідки було виявлено спостережні пости, кулеметні точки і траншеї для оборони.

"Там так само є блок-пост біля пляжу, де контролюються всі переміщення цивільного населення і туристів", - йдеться в повідомленні.

В "АТЕШ" зауважують, що самі ж співробітники "дуже вільно" почуваються під час несення служби на об'єкті. "Варто зазначити, що траншеї і всі вогневі точки розміщені поруч із цивільними, які відпочивають", - йдеться в повідомленні.

"Цю мерзенну історію розпочав ще Порошенко": Медведєв відреагував на заборону УПЦ МП в Україні

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:14

Колишній президент РФ, чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв відреагував на ухвалення Верховною Радою законопроєкту про заборону діяльності в Україні релігійних організацій, пов'язаних із Росією - кремлівський політик стверджує, що це ніби...

В Одесі спіймали чергового агента росіян, який фіксував наслідки атак та "зливав" локації ЗСУ (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 13:30

Правоохоронці викрили агента РФ, який "зливав" локації Сил оборони та фіксував наслідки подвійного ракетного удару по Одесі. Про це інформує Офіс Генпрокурора, передають Патріоти України. Зазначається, що житель Одеси займався розвідувально-підривною р...