"Буде бійня": Російський політик розповів про страх Кремля перед Майданом у РФ

За словами Іллі Пономарьова, людей нещодавно відправляли в колонії за звичайні дотики до шолома поліцейського.

Ілля Пономарьов. Фото: РБК.

Російське керівництво розуміло, що розгойдає суспільне невдоволення посадками людей перед місцевими виборами в РФ. Таку думку висловив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Що стосується посадок, то це все вкрай сумно. Результати московських виборів показують, що влада вибирала з двох зол. Вони розуміли, що розгойдають суспільне невдоволення. Але якщо вони не посадять тих людей, які являли собою хоч якусь альтернативу, то буде значно гірше, тому що вони обов'язково потраплять в Мосміськдуму. Тому були такі жорсткі дії проти учасників протесту", - говорить він.

За словами Пономарьова, людей відправляли в колонії за звичайні дотики до шолома поліцейського або захоплення кисті правоохоронця. "Такі жорсткі рішення були прийняті для того, щоб уникнути подій, що сталися в Україні. Хочуть заздалегідь поставити бар'єр для опору співробітникам поліції - спочатку доторкнувся, потім вдарив кулаком, а потім і арматурою. В Україні з самого початку не було такого жорсткого бар'єру", - додав він.

Пономарьов додав, що в Росії приділяють особливу увагу тому, щоб впізнати особистість протестуючих. "Є заборона носити шарф, не можна на час мітингу натягнути балаклаву. Але такими діями влада доб'ється того, що люди просто почнуть безпосередньо стріляти в поліцейських", - резюмував він.

Джерело: Апостроф

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...