Буде більш ефективним: Аваков і Ткаченко виступили за повний локдаун

Міністри культури та МВС закликали Кабмін не вводити карантин вихідного дня.

На засіданні уряду міністр МВС Арсен Аваков, міністр культури Олександр Ткаченко і віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров висловилися проти введення карантину вихідного дня, повідомляють Патріоти України.

За інформацією OBOZREVATEL, перед початком засідання 11 листопада у членів уряду сталася запекла дискусія щодо доцільності введення карантину на вихідні дні. Противники скасування адаптивного карантину пояснювали свою позицію тим, що користь від часткових обмежень на два дні буде дуже незначною у порівнянні з проблемами, які такий карантин створить для людей і бізнесу.

З цієї точки зору більш логічним був би повний локдаун, який хоч і вдарить по економіці, але реально зможе стримати поширення пандемії. Судячи з результатів голосування в Кабміні, до цих голосів уряд не дослухався.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...