Буде чим бити ворога: Канада відправить Україні 10 стволів для гаубиць M777 на $7 млн

Канада продовжує всебічно підтримувати Україну у протистоянні російській військовій агресії. Держава надасть нашій країні 10 запасних стволів для гаубичних артилерійських знарядь M777 у межах нової військової допомоги на суму 9 млн канадських доларів (близько 7 млн доларів США), передають Патріоти України.

Про це заявила міністерка оборони Канади Аніта Ананд, пише The Guardian. Вона акцентувала на підтримці суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

"Ми продовжуватимемо працювати цілодобово, щоб надати Україні всебічну військову допомогу, необхідну для захисту її суверенітету та безпеки", – зазначила Ананд. Раніше Канада передала Україні гаубиці M777, а заміна стволів необхідна для підтримання дальності та точності стрільби.

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...